PARTENERI IN ACTIVITATILE NOASTRE

8B2BB361-AD83-43EA-9E54-252E32129C7C.pngColaboram cu intreaga comunitate locala, pe care o consideram partenerul permanent si necesar in realizarea cu succes a activitatii noastre civice.. Sprijinim activitatea Fundatiei Comunitare Brasov  si ne implicam direct in proiectele care aduc valoare comunitatiilor din jurul Brasovului. Unul din aceastea este Cercul de Donatori care ofera cetatenilor oportunitatea de a se implica prin donatii la  realizarea unor proiecte  importante de interes local. La rindul ei , Fundatia Comunitara Brasov a participat cu entuziasm la organizarea evenimentul nostru Women of Change oferind un suport valoros.

Cel mai important partener este Romanian Women’s Lobby, coordinator national al  European Women’s Lobby , organism care militeaza pentru drepturile femeilor la Parlamentul  Comunitatii Europene. Ca membru activ al acestei organizatii, ONG-ul nostru  se implica in actiuni de informare a problemelor care afecteaza existenta femeilor in societate, participa la cursuri de politici publice de gen si egalitate de sanse  si la activitati de advocacy pentru drepturile femeilor.

Este important pentru tinara noastra  organizatie sa invete si sa se inspire de la cei cu multa experienta in activitatea civica cum ar fi  Centrul de Resurse pentru Participare Publica, CeRE , din Bucuresti. Materialele publicate de aceasta organizatie sunt sursa noastra de informare pentru actiunile de advocacy ale Grupului Civic Sacele.

. Un rol deosebit de important in activitatea noastra civica  pe plan local il are colaborarea permanenta cu asociatia ProDemocratia ClubBrasov.

Pe plan cultural activam impreuna cu Asociatia Firul Intors, pastrator al traditiilor si istoriei din zona Transilvaniei. Este in planul nostru de lucru ca multe din  evenimentele culturale pe care le organizam cu acest partener sa reprezinte un suport de  promovarea a femeilor viitoare candidate in Consiliile locale sau viitori Primari in comunitatile locale.

Advertisement